Teemulle työtä?

23.10.2016

 

Olisiko sinulla käyttöä minulle?


Etsin työtä, toimea, opiskelua tai muuten vain uutta suuntaa! Olen avoin kaikelle.

Keikkailu saa nyt ainakin joksikin aikaa jäädä vähän vähemmälle. Taiteilijana etsin uusia keinoja saada itsestäni ulos sitä mitä minussa milloinkin on. Naurattamisen vaatimus rajoittaa.

Tunteiden kuvailu ja käsitteleminen sekä kauneuden luominen kiinnostavat. Kehon ja mielen yhteispelin ymmärtämisessä olen jo itseoppinut hyväksi.

Haluan kirjoittaa ainakin. Ja haluan puhua ihmisille, mutta mieluusti niin ettei tarvitse olla hauska. Radio on kiehtova väline. Performanssi, jokin liikkeeseen liittyvä tai ryhmätyö, bring it on!

Se voi olla myös jotain ihan muuta kuin ns. omat alani. Jotain selkeää ja säännöllistä kaipaan. Asun Helsingistä ja nojaan selvästikin pois täältä.

MITÄ oon tehny?

15 vuotta takana stand up -keikkoja, esiintymisiä ja juontamisia telkkarissa ja radiossa ja stand up -tapahtumien tuottamista.

Olen käsikirjoittanut radion aamushown juttuja ja televisiossa mm. Uutisvuotoa, YleLeaksia ja Noin viikon uutisia. Olin Keskisuomalaisessa viisi vuotta kolumnistinakin.

Kouluissa oon käyny kans. Yliopistossa kolme vuotta suomen kieltä ja kotimaista kirjallisuutta. Kansanopistossa viestinnän linjalla vuosi. Avoimessa yliopistossa luovaa kirjoittamista. Ammattikorkeakoulussa kauppaa ja hallintoa vuosi.

Mitä muuta osaan?

Osaan myös lukea jonkin verran. Puhun englantia ja ruotsia niin hyvin, että oon vetänyt stand upia molemmilla kielillä onnistuneesti. Saksaksi osaan ryypätä ja syödä ja ymmärrän hitaan eläkeläisen puhetta, kunhan se ei ole Sveitsistä tai Itävallasta.

Vedän 20 leukaa ja viime viikolla juoksin yli tunnin lenkin. Ei ole juoppoutta eikä perhettä.

Oon tarkka ja herkkä. Yksityiskohdat huomaan ja tunnelmat. Taidot tarttuvat kun joku opettaa. Eläinten kanssa en halua puuhailla. Olisin hyvä terapeutti.

Mitä siis pyydän?

Ota yhteyttä, jos jotain olis. Ihan mitä vain missä vain. Tai vinkkaa jollekin. Tai jaa tämä somessa.

Kiitos kun luit. Hyvää päivänjatkoa!

Powered by Etomite CMS.